Reserveer hier en nu het prachtige lentenummer van CHANGE

winternummer CHANGE

WAT MAG JE IN HET LENTENUMMER ALLEMAAL VERWACHTEN?

 1. De andere kant van Nederlandse pianist Jan Vayne
 2. Lisette ’t Hooft over de deugd van imperfectie
 3. Rudy Vandamme en Marcel Hendrickx van het Ontwikkelingsinstituut over spiegelen
 4. Maarten Ghysels geeft tips om bewuster te vrijen
 5. CEO Jan Kriekels over innovatie en zijn zorg om Moeder Aarde
 6. Lente is zuiveren van lichaam, geest en emoties : kuren volgens oude Indische wijsheiden
 7. Vier holistische artsen geven zuivertips: Henk Fransen doet dit specifiek rond kanker, Peruqois zuivert met de stem en richt zich naar de baarmoeder - ontdek wat een zweethut met je doet - de nieuwste Co-CHANGERS stellen zich voor - 2 extra tools rond de CHANGE Day van 13/04 - en nog zoveel meer...

Bekijk de inhoudsopgave

Wil je zeker genieten van het lentenummer van CHANGE? Bestel jouw exemplaar HIER.

CHANGE Lidmaatschap

Wil je je steentje bijdragen aan de toekomstplannen van CHANGE? Dit kan door lid te worden van CHANGE! Zo verspreid je mee extra positiviteit in de wereld! Er zijn nu 5 mogelijkheden om lid te worden van de Community. Het zijn allemaal CHANGELS.

Meer info

Co-CHANGEN

Er zijn 4 verschillende modules om te Co-CHANGEN: wie weet heb je zelf interesse of ken je iemand die er méér wil over weten? Bij intekening voor eind januari hebben we een leuke verrassing!

Meer info

CHANGE Evenings

Vanaf januari 2014 zijn onze CHANGE Evenings er weer! We kunnen ze maar liefst op 7 locaties aanbieden en daar zijn we maar al te blij mee. Herent, Kortrijk, Hasselt, Gent, Blankenberge, Antwerpen en Eindhoven. Een 8-beurtenkaart kost €120 voor 8 Evenings en is 1 jaar geldig. Je vindt hier ons voorjaarsaanbod.

Meer info

2e CHANGE Day

Mis de 2de CHANGE Day niet! Zondag 13 april zal de hele dag in teken van Gezondheid staan, het thema is 'Ontdek de genezer in jezelf'. Drie boeiende holistische artsen werken er aan mee! Het volledige programma vind je hier. Inschrijven kan al!

Meer info

Ontdek onze vernieuwde online agenda: met een uitgebreid aanbod van CHANGE Events, Co-CHANGER

Events en andere cursussen en workshops!

(inleiding) Op zoek naar een ontspannende yogales, een mindfulness training of wil je je huis inrichten volgens de Feng Shui principes? Vanaf nu hoef je niet meer op goed geluk te googlen, maar kan je via onze online agenda op een eenvoudige en overzichtelijke manier zoeken, vergelijken en ontdekken. En als je zelf een event organiseert, mogen onze online en gedrukte agenda niet in je mediaplan ontbreken!

Zoeken in 7 thema's

Om het geheel van activiteiten inzichtelijk te maken zijn er 7 thema’s:

 1. CHANGE Events: events die CHANGE organiseert zoals CHANGE Evenings, CHANGE Day, Complimentendag, Positiviteitsdag, ... .
 2. Co-CHANGERS: events van onze Friends, Partners, Believers in CHANGE en CHANGELS+
 3. Body & Mind: shiatsu, mindfulness, leren masseren, meditatie, ...
 4. Persoonlijke groei: assertiviteit, geweldloze communicatie, coaching, NLP, eigenwaarde, ...
 5. Yoga: van Hatha over Kundalini tot zwangerschapsyoga
 6. Spiritualiteit: Boedhisme, reiki, tarot, hartcoherentie, ...
 7. Inspirerende reizen: stilteweken, schrijversvakantie, herbronnen, ...

Zelf iets te melden?

Organiseer je zelf cursussen, workshops en events? Via onze nieuwe module kan je zelf een profiel aanmaken en je activiteiten in de database ingeven. Uiteraard is de agenda enkel voorbehouden voor activiteiten rond bovenstaande thema’s. Deze activiteiten verschijnen GRATIS in onze online agenda.

Daarnaast kan je ook je activiteiten tegen betaling laten verschijnen in de gedrukte Co-CHANGERS Agenda van het magazine. Het magazine wordt gedrukt op 30 000 ex én op 15 000 ex apart doorgedrukt en verspreid via onze Co-CHANGERS en op CHANGE-minded plaatsen (bio-winkels, yogacentra, coaches, ...) Prijs per activiteit = €25
 

Bezoek agenda

Kom mee genieten van de verbinding tijdens onze inspirerende CHANGE Evenings.

Kom ervaren welke verandering CHANGE in jouw leven kan teweegbrengen

Tijdens onze CHANGE Evenings kan je de inspirerende mensen die in ons magazine aan bod komen in levende lijve ontmoeten. In een gezellige en ongedwongen sfeer kan je nieuwe contacten leggen en ideeën uitwisselen met gelijkgestemden. Voortaan kan je voor deze boeiende avonden al terecht op 7 locaties: de CHANGE redactie in Herent, onze Partner WuWei in Kortrijk, ‘t Borrelhuis in Hasselt, de School van Ayurveda in Gent, het Living Stone Museum in Blankenberge, Antwerpen en Litha’s Local in Eindhoven.

Laat je raken door ons inspirerend aanbod voor de komende maanden. Een volledig overzicht vind je in onze webshop.

 

Geert Van Coillie - Liefdevolle aanraking

GENT, vrijdag 25 april

Meer info »

 

Marcel Hendrickx - Doorbreken van het patroon van perfectionisme

HASSELT, donderdag 28 april

Meer info »

Het magazine CHANGE kan je nu ook op vele plaatsen voelen en beleven. Dit is een sfeerverslag van op onze 3de verjaardag. Proef hier van de positieve change vibes. Dergelijke fijne energie is steeds te beleven tijdens de wekelijkse CHANGE Evenings, tijdens de 2de Positiviteitsdag op 27/10, tijdens de pianoconcerten met Steven Vrancken enz...

Strip Gina De Groote