CHANGE STELT VOOR:

CHANGE nodigt uit vanuit het hart

0p 2 februari, Lichtmis, viert CHANGE haar vijfde verjaardag en dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Die dag wordt de aftrap gegeven van een reeks aan feestelijke activiteiten om onze lezers doorheen de rest van het jaar in de bloemetjes te zetten en met elkaar in verbinding te brengen. Onze eerste activiteit heeft plaats in de regio Vlaams-Brabant.

Op zondag 1 februari hebben we de buitengewone kans om de film The Power of the Heart in avant-première te vertonen in Kinepolis Leuven in het bijzijn van de maker Baptist de Pape.

Schrijf je HIER in

PS: co-changers & medewerkers die aanwezig willen zijn gelieve dit te bevestigen via e-mail aan gina@changethinkpositive.be

 

 


DE KRACHT VAN (BEKWAME) BETROKKENHEID.

EEN LEZING OVER DEMOCRATISCHE BEDRIJFSVOERING, HET LOSLATEN VAN CONTROLE, SAMENWERKEN VANUIT VERTROUWEN EN HET TRANSFORMEREN NAAR SOCIALE INNOVATIE EN ESSENTIEEL LEIDERSCHAP, GEÏNSPIREERD DOOR RICARDO SEMLER, GERENOMMEERD BRAZILIAANS ZAKENMAN.

In de huidige editie van ons magazine kon u reeds een korte introductie over de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, en zijn bedrijf Semco, lezen.  Semco geldt als het meest ultieme en succesvolste voorbeeld van democratische organisaties ter wereld. (bekijk het interview hier)

Deze lezing geeft ook de juiste voorzet naar de live getuigenissen van Carin Wormsbecher (Drukkerij Wedding) en Ghislaine Duymelings (Manutan), en hoe ze deze principes dagdagelijks binnen hun bedrijf gebruiken. Alsook naar de praktijkervaringen van humanresourcesmanager Judith Webber (Puur Ondernemen).

NL: 19 februari 2015 - 3734 CP Den Dolder

BE: 5 maart 2015 - 1880 Kapelle-op-den-Bos

Schrijf je HIER in

CHANGE Lidmaatschap

Wil je je steentje bijdragen aan de toekomstplannen van CHANGE? Dit kan door lid te worden van CHANGE! Zo verspreid je mee extra positiviteit in de wereld! Er zijn nu 5 mogelijkheden om lid te worden van de Community. Het zijn allemaal CHANGELS.

Meer info

Co-CHANGEN

Er zijn 4 verschillende modules om te Co-CHANGEN: wie weet heb je zelf interesse of ken je iemand die er méér wil over weten? Bij intekening voor eind januari hebben we een leuke verrassing!

Meer info

CHANGE Evenings

Vanaf januari 2014 zijn onze CHANGE Evenings er weer! We kunnen ze maar liefst op 7 locaties aanbieden en daar zijn we maar al te blij mee. Herent, Kortrijk, Hasselt, Gent, Blankenberge, Antwerpen en Eindhoven. Een 8-beurtenkaart kost €120 voor 8 Evenings en is 1 jaar geldig. Je vindt hier ons voorjaarsaanbod.

Meer info

Het magazine CHANGE kan je nu ook op vele plaatsen voelen en beleven. Dit is een sfeerverslag van op onze 3de verjaardag. Proef hier van de positieve change vibes. Dergelijke fijne energie is steeds te beleven tijdens de wekelijkse CHANGE Evenings, tijdens de 2de Positiviteitsdag op 27/10, tijdens de pianoconcerten met Steven Vrancken enz...

Strip Gina De Groote